INFORMACIÓ

divendres, 13 de març del 2020

NOTA INFORMATIVA DAVANT LA INFECCIÓ PER CORONAVIRUS

Nota informativa 


Benvolgudes famílies, com a una mesura més per fer front a l'epidèmia de Coronavirus, el Govern ha decidit suspendre l'activitat educativa presencial -activitats extraescolars incloses- a partir de dilluns dia 16 i en principi durant 15 dies.

Els fets s'han succeït de manera tan ràpida que no hem tengut temps de tenir-ho tot llest abans d'acabar el dia d'avui i d'informar-vos degudament,  per aquest motiu, i esperant que ens arribin noves instruccions, el claustre ha decidit reunir-se dilluns dematí i proposar les tasques que els nins i nines dels diferents cursos hauran de fer a casa durant aquestes dues setmanes. Una vegada preses les decisions sereu informats de com s'organitza i gestiona tot. En qualsevol cas vos demanam seguir les instruccions que rebreu del centre i dels tutors i tutores, per exemple a l'hora de no avançar temari i altres que vos proposarem.

Les informacions, tasques, deures, etc vos arribaran per whatsapp, si no estau adscrits a aquest servei del centre ho podeu fer enviant un whatsapp al 617 18 89 55 posant el nom del vostre fill o filla. Una altra opció d'obtenir la informació és telefonant a l'escola (971649172).

Recordau que totes aquestes mesures i altres que se'n puguin prendre van en benefici de la salut de tots, de la nostra salut.

RECOMANACIONS


#COVID19


No es recomanable visitar:

-Parcs
-Cines
-Restaurants
-Zones de jocs, engronsadors
-Cases d'altres amics 

i si necessitam sortir...

-Passejar per espais oberts.
-Evitau socialitzar amb altres persones
-Mantenir 1 metre de distància entre altres persones.


I sempre i en qualsevol cas extremar les normes d'higiene, en especial la de les mans